LA MOLISANA - AITOA ITALIALAISTA PASTAA

La Molisana, pastantekijät

Tämä ei ole ainoastaan pastaa, tämä on tarina perheestä, joka on neljän sukupolven ja yli sadan vuoden ajan huolellisesti valinnut ja jauhanut vain hienoimmat vehnälajit. Tämä on tarina maasta, jonka kiistattomasti erinomaiset ja ainutlaatuiset ominaisuudet luovat täydellisen paikan ainutlaatuisen ja hienon pastan valmistukseen.

La Molisana on kuudessa vuodessa Ferro-perheen johdolla kuusinkertaistanut liikevaihtonsa ylittäen kaikki mahdolliset kasvuennusteet, ja tullut räjähtäen kansainvälisille markkinoille myyden jo yli 30 000 tonnia Molisan-pastaa.

Tämän menestyksen taustalla on periksiantamaton panostus tuotteen laatuun.

Pastatehdas vuorilla

Pastatehdas sijaitsee 730 metrin korkeudessa Molisen alueella Italian keskiosassa. Alue on luonnon paratiisi jossa on puhdasta vettä ja vuoristoilmaa tuottaen runsaan viljasadon. Olosuhteet ovat ihanteelliset pastan tuotannolle.

Matese, puhtaan veden kehto

Kylmä puhdas vesi jota käytämme pastan tuotannossa tulee syvästä lähteestä Riofreddon maakunnasta. Matesen raikas vesi sisältää vain vähän natriumia ja nitraattia. Sen vettä pidetään yhtenä Italian parhaimmista.

Pastan salaisuus

La Molisana pastan ylivoimaisuuden salaisuus on siinä, että osaamme kokemuksesta valita eri lajikkeiden laatujyvät ja yhdistämme pastan valmistuksessa tekniset taidot sekä edityksellisen tekniikan.

Pastan ominaisuudet

Pronssimuotin avulla pastasta tulee maukasta, se antaa pastalle karkean pinnan, johon kastike tarttuu. Tuote kestää keittämistä ja sisältää yli 14% proteiinia, joka on yli 20% enemmän kuin tavallisissa pastoissa.