Extra-neitsytoliiviöljy
2 valkosipulinkynttä
1 tlk säilöttyjä kuorittuja tomaatteja
1 Iso munakoiso
1 pss La Molisana Fusilli Corti Bucati Nº108-pastaa
Tarjoiluun:
Pecorino-juustoa
Tuoretta basilikaa
Lisää kuumalle pannulle oliiviöljy ja kuoritut valkosipulinkynnet. Lisää tölkki kuorittuja tomaatteja ja peitä pannu kannella. Kypsytä miedolla lämmöllä.
Leikkaa munakoiso ohuiksi siivuiksi.
Soseuta tomaattikastike tasaiseksi tehosekoittimella, lisää lämpimälle pannulle ja mausta suolalla.
Paista munakoisoviipaleet erillisellä puhtaalla pannulla, runsaassa määrässä oliiviöljyä.
Keitä La Molisana Fusilli Corti Bucati Nº108 -pasta runsaalla suolalla maustetussa vedessä, pussin kyljestä löytyvän keittoajan mukaan. Siivilöi kypsä pasta, lisää tomaattikastikkeen joukkoon ja sekoita.
Lisää kastikkeen ja pastan joukkoon paistetut munakoisosiivut. Tarjoile halutessasi pecorino-juuston ja tuoreen basilikan kanssa.