Nopea Fusilli N°28 -pasta jauhelihalla ja kesäkurpitsalla
Annokset: 1 Henkilölle
Valmistusaika: 20-30 minuuttia
Vaikeustaso: Helppo
Nopea Fusilli N°28 -pasta jauhelihalla ja kesäkurpitsalla
80 g Fusilli N°28 -pastaa
20 g oliiviöljyä
60 g vähärasvaista naudanlihaa
200 g kesäkurpitsaa
Valkosipulin kynsi
Suolaa ja pippuria maun mukaan
Valkoviiniä maun mukaan
Ruskista jauhelihaa pannulla oliiviöljyn ja valkosipulinkynnen kanssa. Sammuta liesi, lisää puoli lasillista valkoviiniä, laita kansi päälle ja hauduta.
Leikkaa kesäkurpitsa paloiksi ja keitä niitä kolme minuuttia runsaassa suolaisessa vedessä. Keitä kiehuvassa suolaisessa vedessä Fusilli N°28 -pastaa, valuta pasta, kun se on ”al dente” ja lisää ragù-kastikkeeseen.