Penne Rigate N°20 paprikalla, punasipulilla ja mozzarellalla

Annokset: 4 Henkilölle

Valmistusaika: 60 minuuttia

Vaikeustaso: Helppo

Penne Rigate N°20 paprikalla, punasipulilla ja mozzarellalla

500 g Penne Rigate N°20 La Molisana -pastaa
Noin 3 rkl oliiviöljyä
Kaksi paprikaa
Yksi punasipuli
200 g mozzarellaa
1,5 tl kuivattua basilikaa
1 tl basilikaöljyä
Basilikan lehtiä
Chiliä oman maun mukaan

Keitä Penne Rigate N°20 La Molisana -pasta runsaassa suolaisessa vedessä. Lisää oliiviöljy ja anna jäähtyä. Lisää pieniksi paloiksi leikatut paprikat, suikaleiksi leikattu punasipuli, pieniksi paloiksi leikattu mozzarella, kuivattu basilika, kuivattu chili ja sekoita.
Kaada kaikki ainekset uunivuokaan, peitä kansi ja kypsennä uunissa 180°-asteessa 10 minuuttia. Poista kansi ja kypsennä gratiinia vielä 5 minuuttia. Viimeistele pisaralla basilikaöljyä ja basilikan lehdillä.

Search