Spagetti Cacio e Pepe

Annokset: 4 Henkilölle

Valmistusaika: 30 minuuttia

Vaikeustaso: Helppo

Spagetti Cacio e Pepe

1 pss La Molisana Spagetti Nº15
300g pecorinojuustoa
1,5 rkl kokonaisia mustapippureita
Suolaa pastan keitinvettä varten

Tarjoiluun:
Mustapippuria rouhittuna
Extra-neitsytoliiviöljyä

Raasta pecorinojuusto kulhoon hienoksi raasteeksi.
Pilko kokonaiset mustapippurit veitsellä.
Paahda pilkotut mustapippurit pannulla.

Keitä La Molisana-spagetti kiehuvassa suolatussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan, kunnes pasta on al dente.

Siivilöi ja nostele spagetti mustapippureiden joukkoon pannulle. Kuumenna ja lisää joukkoon kauhallinen pastan keitinvettä.

Sekoita hieman pastan keitinvettä pecorinoraasteen joukkoon ja sekoita kunnes kastikkeen koostumus on sopivan notkeaa.

Yhdistä pasta, mustapippurit sekä pecorinokastike pannulla ja sekoita huolellisesti.

Tarjoile rouhitun mustapippurin ja extra-neitsytoliiviöljyn kanssa.

Search