1 pss La Molisana Spagetti Nº15 300g pecorinojuustoa 1,5 rkl kokonaisia mustapippureita Suolaa pastan keitinvettä varten
Tarjoiluun: Mustapippuria rouhittuna Extra-neitsytoliiviöljyä
Raasta pecorinojuusto kulhoon hienoksi raasteeksi. Pilko kokonaiset mustapippurit veitsellä. Paahda pilkotut mustapippurit pannulla.
Keitä La Molisana-spagetti kiehuvassa suolatussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan, kunnes pasta on al dente.
Siivilöi ja nostele spagetti mustapippureiden joukkoon pannulle. Kuumenna ja lisää joukkoon kauhallinen pastan keitinvettä.
Sekoita hieman pastan keitinvettä pecorinoraasteen joukkoon ja sekoita kunnes kastikkeen koostumus on sopivan notkeaa.
Yhdistä pasta, mustapippurit sekä pecorinokastike pannulla ja sekoita huolellisesti.
Tarjoile rouhitun mustapippurin ja extra-neitsytoliiviöljyn kanssa.