PARAS PASTA SYNTYY YHDISTÄMÄLLÄ perinne ja innovaatio

La Molisanan korkealaatuisen pastan salaisuus syntyy raikkaasta vedestä, valikoimasta parhaita viljalaatuja ja puhtaasta vuoristoilmasta. La Molisana -pastat valmistetaan pronssimuoteilla ja kuivataan hitaasti matalassa lämmössä.

Valmistettu pronssimuoteilla

Fettuccine integrali n 104

500 g

Keittoaika:

Herkullinen ja maukas uusi täysjyvä-fettuccine sopii hyvin kalan ja vihannesten kaveriksi. Suosittelemme kokeilemaan pastaa meriahvenen, tuoreiden vihannesten ja inkiväärin kanssa, jolloin ateriasta tulee ravitseva ja tasapainoinen. La Molisanan täysjyväpastoissa on korkea proteinipitoisuus (15%). Täysjyväpasta sisältää myös runsaasti kuitua (8%) ja luonnollisesti mineraaleja ja vitamiineja.
Search