Farfallea pekonin, mintun ja herneen kera

Annokset: 4 Henkilölle

Valmistusaika: 30 minuuttia

Vaikeustaso: Helppo

Farfallea pekonin, mintun ja herneen kera

1 nippu kevätsipulia
2 valkosipulinkynttä
6 siivua pekonia
400 g La Molisana farfalle-pastaa
2 dl tuoreita puhdistettuja herneitä tai pakasteherneitä
2 rkl hienonnettua tuoretta minttua
0,5 dl Monini Classico ekstra-neitsyt oliiviöljyä

suolaa ja mustapippuria
raastettua parmesaanijuustoa
koristeeksi herneenvarsoa

Hienonna kevätsipuli ja viipaloi valkosipulin- kynnet. Pilko pekoni. Ruskista pekoni pan- nulla ja lisää mukaan valkosipuli ja hienon- nettu kevätsipuli. Laita pasta kiehumaan suolattuun veteen. Kun pasta on kypsää niin valuta se ja lisää mukaan pannulle. Lisää
mukaan myös herneet ja minttu. Sekoita ainekset hyvin keskenään ja mausta suolalla ja pippurilla. Lorauta lopuksi päälle hieman Monini oliiviöljyä ja tarjoile pasta raastetun parmesaanin kera.

Search