Mistä tunnistaa hyvän pastan?
Semolina-durumvehnäjauhot ja hellä valmistusmenetelmä pronssimuoteilla antavat pastalle herkullisen keltaisen värin ja karhean pinnan, johon kastike tarttuu parhaiten. Pastan perusmaku on pehmeä ja sen koostumus on kiinteä.

Farfallea pekonin, mintun ja herneen kera

Munakoiso-chorizo rigatonia ja basilikaa

Vaalea -Minestra Maritata

Tomaattinen tonnikala gratiini

Tonnikala-pastaa diavole ja (rigatoni tai spaghetti)

Pasta all’amatriciana

Spagetti Cacio e Pepe

Gnocchi Nº622 4 formaggi

Spaghetti Pesto alla Genovese

Tagliatelle Ragù alla bolognese

Penne Rigate Nº20 kirsikkatomaateilla ja basilikalla

Fusilli Corti Bucati Nº108 munakoisopasta

Tomaatti-mozzarellapasta

Merenherkkupasta

Spagetti bolognese

Pasta Carbonara

Täysjyväinen penne rigate -salaatti
