Mistä tunnistaa hyvän pastan?
Semolina-durumvehnäjauhot ja hellä valmistusmenetelmä pronssimuoteilla antavat pastalle herkullisen keltaisen värin ja karhean pinnan, johon kastike tarttuu parhaiten. Pastan perusmaku on pehmeä ja sen koostumus on kiinteä.

Pasta all’amatriciana

Spagetti Cacio e Pepe

Gnocchi Nº622 4 formaggi

Spaghetti Pesto alla Genovese

Tagliatelle Ragù alla bolognese

Penne Rigate Nº20 kirsikkatomaateilla ja basilikalla

Fusilli Corti Bucati Nº108 munakoisopasta

Tomaatti-mozzarellapasta

Merenherkkupasta

Spagetti bolognese

Pasta Carbonara

Täysjyväinen penne rigate -salaatti

Nopea Fusilli N°28 -pasta jauhelihalla ja kesäkurpitsalla

Penne Rigate N°20 paprikalla, punasipulilla ja mozzarellalla

Tonnikala-pastavuoka

Sitruunainen tonnikalapasta

Sardiinipasta
