Mene sisältöön
  • Tuotteet
  • Reseptit
  • Yritys
  • Ota yhteyttä
Menu
  • Tuotteet
  • Reseptit
  • Yritys
  • Ota yhteyttä
Facebook Instagram Youtube
Search
Close

Mistä tunnistaa hyvän pastan?

Semolina-durumvehnäjauhot ja hellä valmistusmenetelmä pronssimuoteilla antavat pastalle herkullisen keltaisen värin ja karhean pinnan, johon kastike tarttuu parhaiten. Pastan perusmaku on pehmeä ja sen koostumus on kiinteä.

Gnocchi Nº622 4 formaggi

Pestopastan resepti itse tehdyllä pestolla

Linguine Pesto alla Genovese

Ragù alla bolognese resepti

Tagliatelle Ragù alla bolognese

Resepti täydelliseen pennepastaan

Penne Rigate Nº20 kirsikkatomaateilla ja basilikalla

Fusilli Corti Bucati Nº108 munakoisopasta

Tomaatti-mozzarellapasta

Merenherkkupasta

Spagetti bolognese

Pasta Carbonara

Täysjyväinen penne rigate -salaatti

Nopea Fusilli N°28 -pasta jauhelihalla ja kesäkurpitsalla

Penne Rigate N°20 paprikalla, punasipulilla ja mozzarellalla

Tonnikala-pastavuoka

Sitruunainen tonnikalapasta

Sardiinipasta

Spagettia ahvenfileellä ja parsalla

Lähde makumatkalle Henri Alenin kanssa!

MARKKINOIJAN  YHTEYSTIEDOT

Kellokukantie 1
01300 Vantaa
puh. 010 501 3600
www.alfmix.fi

CloseMenu
Search
  • Tuotteet
  • Reseptit
  • Yritys
  • Ota yhteyttä
  • Tuotteet
  • Reseptit
  • Yritys
  • Ota yhteyttä
  • 010 501 3600
  • Kellokukantie 1 01300 Vantaa