spaghetti nero di seppia

Merellinen spagetti katkaravuilla ja sinisimpukoilla

spaghetti nero di seppia

Annokset: 2 Henkilölle

Valmistusaika: 15 minuuttia

Vaikeustaso: Helppo

Merellinen spagetti katkaravuilla ja sinisimpukoilla

180 g La Molisana Spaghetti Nero di Seppia
0,5 plo La Molisana paseerattua tomaattia (rustica tai classica)
1 dl pakastekatkarapuja
1 tlk Calvo sinisimpukoita
1 valkosipulinkynsi
Suolaa ja pippuria
Oliiviöljyä
Tuoretta persiljaa

1. Laita pannulle tilkka oliiviöljyä kuumemaan ja lisää murskattu valkosipulinkynsi
2. Kuullota valkosipulia hetki miedolla lämmöllä.
3. Valuta sinisimpukat ja huuhtele niitä siivilässä kylmällä vedellä.
4. Lisää sinisimpukat pannulle ja lisää sitten myös paseerattu tomaatti.
5. Mausta suolalla sekä pippurilla ja anna kiehahtaa hetki.
6. Lisää jäiset katkaravut kiehuvaan tomaattikastikkeeseen.
7. Keitä pasta hyvin suolatussa kiehuvassa vedessä.
8. Kun pasta on lähes kypsää, siirrä se spahgettikauhan avulla pannulle kastikkeen joukkoon.
9. Anna pastan kypsyä kastikkeessa vielä hetki.
10. Annostele ja koristele tuoreella persiljalla sekä tilkalla oliiviöljyä.