Tomaattikastike Passata al Basilico

Paseerattu tomaatti on monien italialaisten ruokalajien perusta.
Passata Basilico on valmistettu Apulian auringossa kypsyneistä tomaateista, jotka on viljelty kestävästi kaukana kaupunkien saasteista. Paseerattuun tomaattiin on lisätty tuoretta basilikaa, joka tekee siitä täydellisen erilaisten ruokien valmistukseen.
Passata al Basilico sopii myös esimerkikisi erilaisten currykastikkeiden, lasagnen ja esimerkiksi spaghetti bolognesen valmistukseen. Tai jos haluat tehdä jotain nopeaa ja yksinkertaista – lisää vain pari valkosipulinkynttä, pari ruokalusikallista laadukasta oliiviöljyä ja vastajauhettua mustapippuria. Valmista! Mahdollisuudet ovat rajattomat.
* Tomaatin sokeripitoisuutta mitataan Brix-asteikolla. Mitä suurempi Brix-arvo (asteikolla 1-10) on, sitä makeampi ja maukkaampi tomaatti.

Pakkauskoko
690 g
Herkullinen tomaattikastike syntyy maukkaista tomaateista