500 g La Molisana Rigatoni -pastaa
1 munakoiso
5 viipaletta chorizo-leikettä
3 valkosipulinkynttä
0,5 tl kuivattua meiramia
1 prk tomaattimurskaa
10 lehteä tuoretta basilikaa leikattuna
1 pussi mini mozzarellaa
tarjoiluun raastettua parmesaanijuustoa
Suolaa ja mustapippuria
Monini Anfora oliiviöljyä paistamiseen
Kuutioi munakoiso ja suolaa se kevyes- ti. Anna suolaantua 20 min ja huuhdo suola pois. Valuta ja kuivaa kuutiot huolella keittiöpyyhkeellä. Paista mu- nakoisot huolellisesti kuumassa öljyssä ja laita sivuun odottamaan. Hienonna valkosipulit ja chorizo. Kuullota ne öljyssä. Lisää mukaan tomaattimurska ja meirami. Kun kastike hautunut 15 minuuttia, lisää mukaan munakoisot ja mausta suolalla ja pippurilla. Keitä rigatonit suolatussa vedessä kypsäksi ja valuta. Sekoita heti varovasti kastikkeen joukkoon. Lisää lopuksi mozzarella ja basilika. Mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoile raastetun parmesaanin kera.