Spagettia ahvenfileellä ja parsalla

Annokset: 4 Henkilölle

Valmistusaika: 10-20 minuuttia

Vaikeustaso: Helppo

Spagettia ahvenfileellä ja parsalla

320 g spagetti N°15 -pastaa
360 g parsaa
200 g ahvenfileetä
40 g oliiviöljyä
1 kevätsipulia
suolaa maun mukaan

Puhdista parsat ja leikkaa kuivat osat pois. Pese varovasti.
Leikkaa kärjet jättäen ne ehjiksi ja viipaloi varsi viipaleiksi.
Pilko kevätsipulin varret hienoksi. Kuumenna pannulla oliiviöljy ja paista kevätsipuli.
Lisää parsa. Paista noin 6-8 minuuttia kannen alla.
Leikkaa sillä välin ahvenfileet kuutioiksi ja lisää ne pannulle, jossa parsat ovat. Mausta suolalla ja pippurilla.
Kypsennä spagetti runsaassa suolaisessa vedessä ja valuta vesi, kun spagetti on al dente.
Sekoita yhteen muiden ainesosien kanssa ja tarjoile kuumana.

Search