Tomaattinen tonnikala gratiini

Annokset: 4 Henkilölle

Valmistusaika: 15 minuuttia

Vaikeustaso: Helppo

Tomaattinen tonnikala gratiini

500 g La Molisana peruna-gnoccheja
2 prk Calvo tonnikalaa auringonkukkaöljyssä
3 valkosipulinkynttä
1 keltasipuli
3 prk tomaattimurskaa
2 tl kapriksia
10 lehteä tuoretta basilikaa leikattuna
2 dl raastettua parmesanijuustoa

suolaa ja mustapippuria
Monini Anfora oliiviöljyä

Kuori sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuullota ne oliiviöljyssä. Lisää mukaan tomaattimurska ja kaprikset. Anna kastikkeen hautua ja keitä sillä välin gnoccheja 3 minuuttia kiehuvassa vedessä. Siivilöi gnocchit ja laita uunivuokaan. Lisää tonnikala tomaattikastikkeen joukkoon ja mausta kastike suolalla ja pippurilla. Leikkaa basilika. Sekoita kastike gnocchien joukkoon ja lisää mukaan basilika ja puolet parmesaani- juustosta. Ripottele loppu parmesaani vuoan päälle ja gratinoi uunissa 220 asteessa noin 8 minuuttia.

Search