Spaghetti Cacio e Pepe

Annokset: 4 Henkilölle

Valmistusaika: 30 minuuttia

Vaikeustaso: Helppo

Spaghetti Cacio e Pepe

1 pss La Molisana Spaghetti Nº15
300 g pecorinojuustoa
1,5 rkl kokonaisia mustapippureita
Suolaa pastan keitinvettä varten

Tarjoiluun:
Mustapippuria rouhittuna
Extra-neitsytoliiviöljyä

Raasta pecorinojuusto kulhoon hienoksi raasteeksi.
Rouhi kokonaiset mustapippurit veitsellä.
Paahda mustapippurirouhetta pannulla miedolla lämmöllä, kunnes pippurin aromit vapautuvat.

Keitä La Molisana-spaghetti kiehuvassa suolatussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan, kunnes pasta on al dente.

Siivilöi ja nostele spagetti mustapippureiden joukkoon pannulle. Kuumenna ja lisää joukkoon kauhallinen pastan keitinvettä.

Sekoita hieman pastan keitinvettä pecorinoraasteen joukkoon ja sekoita voimakkaasti kunnes kastikkeen koostumus on sopivan notkeaa.

Yhdistä pasta, mustapippurit sekä pecorinokastike pannulla ja sekoita huolellisesti. Tiedät onnistuneesi, kun pecorinosta ja pastan keitinvedestä muodostuu tasaisen kermainen kastike, jossa juusto ei veny.

Tarjoile välittömästi rouhitun mustapippurin kanssa.