Vaalea Minestra Maritata

Annokset: 4 Henkilölle

Valmistusaika: 30 minuuttia

Vaikeustaso: Keskitaso

Vaalea Minestra Maritata

400 g broilerin jauhelihaa
1 sipuli
3 valkosipulinkynttä
2 porkkanaa
2 oksaa varsiselleriä
1 pussi lehtikaalia
1 l kanalientä
1 laakerinlehti

suolaa ja mustapippuria

1 dl raastettua parmesaanijuustoa
0,5 dl ekstra-neitsytoliiviöljyä
2 dl Ditali-pastaa
1 ruukku leikattua lehtipersiljaa

Kuori sipuli ja porkkanat. Kuutioi ne. Hienonna varsiselleri sekä valkosipulinkynnet. Ruskista broilerin jauheliha öljyssä ja lisää mukaan hienonnetut kasvikset. Jatka kuullottamista hetki. Lisää sitten laakerinlehti ja kanaliemi. Hauduta keittoa
10 minuuttia ja lisää pasta sekä revitty lehtikaali. Keitä kunnes pasta kypsää ja mausta suolalla ja pippurilla. Lisää lopuksi mukaan leikattua lehtipersiljaa ja loraus oliiviöljyä. Tarjoile keitto raastetun parmesaanin kera.