Kermainen tonnikalapasta resepti

Kermainen tonnikalapasta

Annokset: 2 Henkilölle

Valmistusaika: 30 minuuttia

Vaikeustaso: Helppo

Kermainen tonnikalapasta

200 g spagettia tai muuta pastaa
150-200 g Calvon tonnikalaa öljyssä
1 sipuli silputtuna
2 tl valkosipulimurksaa
2 dl kermaa
1 tl sitruunapippuria
1 tl dijon sinappia
1/4 tl mustapippuria
1 tl suolaa

1. Laita spagetti kiehumaan suolalla maustettuun veteen.

2. Valuta tonnikalasta öljy paistinpannulle. Kun öljy on kuumaa, lisää pannulle valkosipulimurska ja sipulisilppu ja paista hetki. Lisää pannulle myös tonnikala, sitruunapippuri, mustapippuri ja anna paistua hetki.

3. Kaada pannulle kerma, lisää suola ja dijon sinappi, sekoita ja anna hautua jonkin aikaa hiljaisella lämmöllä.

4. Kun pasta on kypsää, kaada se kastikkeen joukkoon ja sekoita kunnolla.

5. Annostele ja tarjoile!

Search