Farfallea pekonilla, mintulla ja herneillä

Annokset: 4 Henkilölle

Valmistusaika: 30 minuuttia

Vaikeustaso: Helppo

Farfallea pekonilla, mintulla ja herneillä

1 nippu kevätsipulia
2 valkosipulinkynttä
6 siivua pekonia
400 g La Molisana farfalle-pastaa
2 dl tuoreita puhdistettuja herneitä tai pakasteherneitä
2 rkl hienonnettua tuoretta minttua
0,5 dl ekstra-neitsyt oliiviöljyä

suolaa ja mustapippuria
raastettua parmesaania

Hienonna kevätsipuli ja viipaloi valkosipulinkynnet. Pilko pekoni. Ruskista pekoni pannulla ja lisää mukaan valkosipuli ja hienon- nettu kevätsipuli. Laita pasta kiehumaan suolattuun veteen. Kun pasta on kypsää, valuta se ja lisää mukaan pannulle. Lisää
mukaan myös herneet ja minttu. Sekoita ainekset hyvin keskenään ja mausta suolalla ja pippurilla. Lorauta lopuksi päälle hieman oliiviöljyä ja tarjoile raastetun parmesaanin kera.