400 g spaghetti N°15
200 g pekonisuikaleita
2-3 kpl kananmunaa
2 rkl Pecorino Romano tai Parmesaania
1 tl öljyä paistamiseen
suolaa
mustapippuria
Laita vesi kiehumaan kattilaan ja lisää suola. Kun vesi kiehuu, lisää spagetti.
Paista pekonisuikaleet öljyssä pannulla hitaasti, jotta ne ovat valmiita samaan aikaan kuin spaghetti. Sekoita pienessä kulhossa kananmunat, parmesaani, suola ja pippuri. Kaada keitetty pasta pannuun pekonisuikaleiden sekaan ja lisää kananmunaseos. Sammuta liesi ja sekoita kananmunaseos spaghetin joukkoon. Kananmuna kypsyy kuuman spaghetin joukossa nopeasti, joten muista sekoittaa koko ajan, jotta et saa aikaiseksi munakokkelia. Asettele ruoka lautasille ja viimeistele annokset tuoreella mustapippurilla sekä pecorino romano -juustolla.