Pasta Carbonara

Annokset: 2 Henkilölle

Valmistusaika: 15 minuuttia

Vaikeustaso: Helppo

Pasta Carbonara

400 g spagetti N°15
200 g pekonisuikaleita
2-3 kpl kananmunaa
2 rkl Pecorino Romano tai Parmesaania
1 tl öljyä paistamiseen
Suolaa
Mustapippuria

Laita vesi kiehumaan kattilaan ja lisää suola. Kun vesi kiehuu lisää spagetti.

Paista pekonisuikaleet öljyssä pannulla hitaasti niin että ne on valmiita samaan aikaan kuin spagetti. Sekoita pienessä kulhossa kananmunat, parmesaani, suola ja pippuri. Kaada keitetty pasta pannuun pekonisuikaleiden sekaan ja kaada kananmuna seos. Sammuta liesi ja sekoita kaikki kunnolla keskenään. Anna kananmunan kypsyä pastan lämmöllä. Asettele ruoka lautasille ja lisää vielä annoksiin tuoretta mustapippuria ja parmesaania.

Search