Resepti täydelliseen pennepastaan

Penne Rigate Nº20 kirsikkatomaateilla ja basilikalla

Annokset: 4 Henkilölle

Valmistusaika: 30-40 minuuttia

Vaikeustaso: Keskitaso

Penne Rigate Nº20 kirsikkatomaateilla ja basilikalla

Extra-neitsytoliiviöljyä
1 valkosipulinkynsi
1 tlk (600g) kirsikkatomaatteja
1 pss La Molisana Penne Rigate Nº20-pastaa
Suolaa
Basilikaa

Tarjoiluun:
Tuoretta basilikaa

Lisää keskilämpöiselle pannulle oliiviöljyä. Paista valkosipulia kunnes se pehmenee. Lisää tölkki kirsikkatomaatteja ja kypsytä miedolla lämmöllä, kunnes tomaatit alkavat hajota. Mausta tuoreella basilikalla.

Keitä La Molisana Penne Rigate Nº20 -pasta runsaalla suolalla maustetussa vedessä, pussin kyljestä löytyvän keittoajan mukaan. Siivilöi kypsä pasta, lisää tomaattikastikkeen joukkoon ja sekoita.

Tarjoile tuoreen basilikan kanssa.

Search