Tomaatti-mozzarellapasta

Annokset: 4 Henkilölle

Valmistusaika: 30-40 minuuttia

Vaikeustaso: Helppo

Tomaatti-mozzarellapasta

Extra-neitsytoliiviöljyä
1 valkosipulinkynsi
600g paseerattua tomaattia (tomato passata)
Suolaa
1 oksa tuoretta basilikaa
1 pss La Molisana Penne Rigate Nº20 -pasta
2 palloa mozzarellaa
Parmesanraastetta

Lisää kuumalle pannulle oliiviöljy, kuorittu valkosipulinkynsi ja tomaattisose. Mausta suolalla ja basilikalla.

Keitä La Molisana Penne Rigate Nº20 runsaalla suolalla maustetussa vedessä, pussin kyljestä löytyvän keittoajan mukaan. Siivilöi kypsä pasta ja lisää kastikkeen joukkoon.

Pilko mozzarellat.

Lisää kastikkeeseen sekoitettu pasta uunivuokaan. Ripottele päälle parmesanraastetta ja mozzarellat. Paista 200ºC uunissa, kunnes juusto sulaa ja tarjoile lämpimänä.

Search