Tonnikala-pastavuoka

Annokset: 2 Henkilölle

Valmistusaika: 60 minuuttia

Vaikeustaso: Keskitaso

Tonnikala-pastavuoka

350 g La Molisana penne Rigate N°20-pastaa
1 tlk Calvo tonnikalaa vedessä
1 sipuli
1 valkosipulinkynsi
1 tlk kuorittuja tomaatteja
¾ dl punaista pestoa
½ ps (250g) mozzarellajuustoraastetta

Valuta tonnikalasta ylimääräinen neste pois. Hienonna sipuli ja valkosipuli. Kuullota sipulit öljyssä kattilassa. Lisää pesto, kuoritut tomaatit sekä tonnikala. Hauduta kastiketta kannen alla 10 minuuttia. Keitä sillä aikaa pasta suolalla maustetussa vedessä n. 7 minuutin ajan. Valuta pasta hyvin ja sekoita kastikkeen joukkoon. Lisää vettä tarvittaessa. Kumoa pasta voideltuun uunivuokaan ja ripottele päälle juustoraaste. Paista 200 asteessa noin 20 minuuttia, kunnes juusto on kauniin ruskeaa. Tarjoile esimerkiksi tuoreen pinaatin, salaattisekoituksen tai tuoreiden yrttien kanssa. Maistuvaa ja nopeaa ruokaa arkeen, por favor!

Search