Tonnikalaspaghetti ”alla diavola”

Annokset: 4 Henkilölle

Valmistusaika: 30 minuuttia

Vaikeustaso: Keskitaso

Tonnikalaspaghetti ”alla diavola”

400 g La Molisana Spaghettia
2 kuorittua valkosipulinkynttä
1 tl Nduja-makkaratahnaa tai 0,5 tl chilihiutaleita
1 ras kirsikkatomaatteja
2 rkl mustia oliiveja
2prk Calvo tonnikalaa
1 sitruuna

suolaa ja mustapippuria
oliiviöljyä

Keitä pasta hyvin suolatussa kiehuvassa vedessä. Halkaise kirsikkatomaatit ja hienonna oliivit. Kuullota hienonnettua valkosipulia oliiviöljyssä. Lisää mukaan nduja tai chilihiutaleet ja jatka kuullottamista minuutti. Lisää halkaistut kirsikkatomaatit, oliivit ja kaprikset.

Lisää lopuksi myös tonnikala ja sekoita varovasti. Kun pasta on lähes kypsää, siivilöi se ja sekoita se pannulla olevien ainesten kanssa. Raasta mukaan hieman sitruunan kuorta ja puolikkaan sitruunan mehu. Mausta lopuksi suolalla ja pippurilla.