Tonnikalapasta uunissa valkoisessa vuoassa

Tonnikalapasta uunissa

Annokset: 4 Henkilölle

Valmistusaika: 45 minuuttia

Vaikeustaso: Helppo

Tonnikalapasta uunissa

500 g pastaa

2 tlk Calvon tonnikalaa auringonkukkaöljyssä

400 g tomaattimurskaa

2 dl ruokakermaa (maustetut sopivat myös)

1 sipuli

2 valkosipulin kynttä

250 – 300 g miniluumutomaatteja

1/2 tl mustapippuria

1 tl suolaa

0,5 dl vettä

150 g juustoraastetta

1. Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen.

2. Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä.

3. Leikkaa minitomaatit puoliksi, pilko sipuli ja valkosipulin kynnet.

4. Paista tomaatteja ja sipuleita pannulla muutaman minuutin ajan. Lisää suolaa ja pippuria.

5. Lisää joukkooon tomaattimurska, vesi ja ruokakerma. Kuumenna seos ja sekoita.

6. Valuta keitetty pasta ja kaada isoon uunivuokaan.

7. Sekoita joukkoon pannulla kuumennettu seos, tonnikala öljyineen ja ⅔ juustoraasteesta.

8. Ripottele pinnalle loput juustoraasteesta ja paista uunin keskitasolla 225 asteessa n. 15 min.

9. Tarjoile ja herkuttele!

Search